Een eigen huis verhuren met hypotheek bij direct huis verhuren

Eigen huis verhuren met een hypotheek

Veel mensen in Nederland hebben niet genoeg geld van zichzelf om een huis te kopen en moeten daarom een hypotheek afsluiten bij bijvoorbeeld de bank. Zij moeten dan iedere maand een deel van die hypotheek terug betalen, waar ook nog eens een rente overheen komt: de hypotheekrente. De hypotheekverstrekker weet zeker dat je iedere maand dit bedrag overmaakt, omdat je gekochte huis als onderpand geldt. Daarom is ook toestemming van de hypotheekverstrekker vereist, voordat een eigen huis verhuren met hypotheek mogelijk is. Daarnaast heb je toestemming van de gemeente nodig.

Waarom een eigen huis verhuren met hypotheek bij direct huis verhuren?

Mensen vragen zich misschien af waarom een eigen huis verhuren met hypotheek bij direct huis verhuren te adviseren is. Zoals onze naam al zegt, verhuren wij je huis direct als je hebt laten kennen dat je gebruik wil maken van onze diensten. Wij zorgen dat een eigen huis verhuren met hypotheek mogelijk is. Wij zijn namelijk gespecialiseerd op dat gebied. Maar wat is het nou precies wat wij doen om een eigen huis verhuren met hypotheek zo optimaal voor jou te laten verlopen?

  • Wij nemen jou al het werk uit handen wat betreft een eigen huis verhuren met hypotheek. Je hoeft je nergens meer zorgen over te maken. Wij regelen dat je huis direct verhuurd wordt via direct huis verhuren.
  • We komen langs om de woning te bekijken om te kijken in hoeverre jouw huis geschikt is voor verhuur en wat dan een mogelijke huurprijs zou kunnen zijn. Ook vinden wij het belangrijk om goed contact met onze klanten te hebben. Dat is nog een reden waarom wij graag bij je op bezoek komen.

Wat te regelen bij een eigen huis verhuren met hypotheek?

Voordat je echte over kan gaan op een eigen huis verhuren met hypotheek, moet aan een aantal zaken moeten voldaan. Zoals al gezegd moet toestemming worden gevraagd aan de hypotheekverstrekker. Deze kan wel met aanvullende eisen komen in zo’n geval. Zij kunnen namelijk willen dat de hypotheekrente omhoog gaat. Ook kunnen zij je vragen om een deel van de huurinkomsten als aflossing van de hypotheek te gebruiken. Ook de gemeente moet om toestemming worden gevraagd. Zij geven vaak wel toestemming, mits je huis leeg staat en te koop staat. Je hebt volgens deze vergunning dan het recht om het huis vijf jaar te verhuren (dit kan verschillen per gemeente). Dit is in lijn met de wet die zegt dat je, na het te koop zetten van een leegstaand huis, nog recht hebt om vijf jaar lang het huis te verhuren. Ook is het handig contact op te nemen met je verzekeraar bij een eigen huis verhuren met hypotheek. Verhuren kan namelijk invloed hebben op je aansprakelijkheids- en woonhuisverzekering. Wij checken daarom altijd of aan al deze voorwaarden is voldaan. Je hoeft je daar dus geen zorgen om te maken, aangezien wij van direct huis verhuren dat allemaal regelen.

Informatie

Direct huis verhuren

Tel: +31(0) 85 06 574 67

E-mail: info@directhuisverhuren.nl

Waarom ons?

 950 verhuurders gingen u voor
  Binnen een week verhuurd
  Meer dan 20 jaar ervaring
  Klanten geven ons een 8,8
  Wij ontzorgen u voor 100%

Hoe wij werken

 Altijd op maat
  Vaste contactpersoon
  Marktconforme verhuurprijzen
  Voor lange of korte periode
  Wij ontzorgen u voor 100%

Direct huis verhuren

Tel: +31(0) 85 06 574 67

E-mail: info@directhuisverhuren.nl

Wenst u vrijblijvend advies van de makelaar?

Advies of een nuchter gesprek ? Vraag hier uw informatie aan! Meer dan 950 verhuurders gingen u voor!