Je huis verhuren aan Polen via direct huis verhuren

Het is aan de ene kant begrijpelijk dat sommige mensen hun huis liever niet willen verhuren aan Polen, aangezien dit in het verleden nogal eens problemen heeft opgeleverd. Het eerste probleem waar je al op stuit is de taal: Polen spreken geen Nederlands en nauwelijks Engels, waardoor het lastig communiceren is. Bij je huis verhuren aan Polen of andere buitenlanders wil je natuurlijk toch graag duidelijke afspraken maken. Daarnaast staan Polen niet bekend als de mensen die zich het meest voorbeeldig gedragen. Algemeen bekend is dat Polen tamelijk veel drinken en daarom voor overlast kunnen veroorzaken. Dat heeft met name te maken met het feit dat drank hier zo goedkoop is vergeleken met in Polen. Maar logischerwijs wil je dat soort mensen natuurlijk niet in je huis hebben. Een andere reden voor veel mensen om de vraag ‘moet ik mijn huis verhuren aan Polen?’ ontkennend te beantwoorden, is dat Polen over het algemeen niet heel rijk zijn. In ieder geval niet de Polen die hier komen wonen. Dat zou dan in de toekomst nog wel eens geldproblemen opleveren of te late betalingen. Daar zit je als verhuurder natuurlijk niet op te wachten. Toch is het aan de andere kant oneerlijk om te zeggen dat alle Polen, die hier komen wonen, zo zijn. Daarom moet iedereen maar voor zichzelf bepalen wie een huis verhuren aan Polen prima vindt. Wie wel openstaat voor zijn of haar huis verhuren aan Polen, zijn wij graag van dienst.

Andere problemen die kunnen optreden bij je huis verhuren aan Polen

  • Een risico bestaat, daar staan Polen ook wel om bekend, dat de huurders van je huis niet netjes met het huis omgaan. Zeker onder invloed van alcohol kan er nog wel eens iets (per ongeluk) kapot gemaakt worden.
  • Je hebt veel minder controle over je huis als er Polen in wonen. Uiteindelijk kan dit ook leiden tot problemen. Zo gebeurt het wel eens dat Polen hun huis weigeren te verlaten, als hen dit wordt opgedragen.
  • Wat algemener: je recht hypotheekrenteaftrek vervalt. Gelukkig is dit makkelijk op te vangen, doordat je je eigen huurprijs mag bepalen (tot een maximum van 710,68 euro). Hierdoor hoeft het niet meer te kosten dan als het leeg staat en kan het zelfs leiden tot een beperking van het verlies.

Je huis verhuren aan Polen

Toch zijn er ook situaties te bedenken waarom je huis verhuren aan Polen juist wel een goed idee is. Dit kan bijvoorbeeld zijn als je in geldproblemen zit, omdat je financieel de dubbele woonlast niet meer kunt bolwerken. Dan zijn Polen graag geziene gasten. Ook is dit het geval als je heel graag je huis snel wil verkopen. Je huis verhuren aan Polen is dan een goede zet. Potentiele kopers zijn namelijk sneller geneigd een huis te kopen dat is ingericht. Op deze manier kan het verhuren van je huis aan Polen wel in je voordeel werken. In alle gevallen is direct huis verhuren je graag van dienst.

Informatie

Direct huis verhuren

Tel: +31(0) 85 06 574 67

E-mail: info@directhuisverhuren.nl

Waarom ons?

 950 verhuurders gingen u voor
  Binnen een week verhuurd
  Meer dan 20 jaar ervaring
  Klanten geven ons een 8,8
  Wij ontzorgen u voor 100%

Hoe wij werken

 Altijd op maat
  Vaste contactpersoon
  Marktconforme verhuurprijzen
  Voor lange of korte periode
  Wij ontzorgen u voor 100%

Direct huis verhuren

Tel: +31(0) 85 06 574 67

E-mail: info@directhuisverhuren.nl

Wenst u vrijblijvend advies van de makelaar?

Advies of een nuchter gesprek ? Vraag hier uw informatie aan! Meer dan 950 verhuurders gingen u voor!