Huis verhuren aan expats Amsterdam

Huis verhuren aan expats Amsterdam

Huis verhuren aan expats Amsterdam

Iedereen die een huis (tijdelijk) over heeft, of zelf een jaartje op wereldreis gaat denkt er over, je huis verhuren aan expats Amsterdam. Maar pas op, het is niet alleen gemakkelijk geld verdienen. Er kleven ook wel wat nadelen aan. Wij van Directhuisverhuren.nl hebben van het (tijdelijk) verhuren van vastgoed, onze specialiteit gemaakt.

Of je het nu doet als belegging, of omdat je zelf voor langere tijd elders woont, je huis verhuren aan expats Amsterdam kan dan een leuke bijverdienste opleveren. Maar dan moet je het wel goed aanpakken. Van tijdsduur, contract, oplevering tot en met beëindiging, ze hebben allemaal zo hun eigen voetangels en klemmen. Directhuisverhuren.nl kent ze, en jij straks ook.

Laat je niet bang maken, informeer je!

Wie zijn huis tijdelijk zelf niet gebruikt, kan het beter verhuren aan een ander. Zo levert het geld op, en draag je bij aan de oplossing voor de krappe huurmarkt. Vooral in de grote steden en populaire gebieden, zijn goede huurwoningen erg in trek. En daar schuilt gelijk de eerste valkuil, de huuropbrengst.

Je kunt zelf een huur bepalen en een huurder vinden, maar is daarmee de deal gesloten? NEE!!! Elke huurder heeft het recht om de afgesproken huur te laten toetsen, ook als dit in de vrije sector is. Tot zes maanden na het afsluiten van het contract, kan de huurder bezwaar aantekenen en dan kom je in een vervelend juridisch proces terecht. Wie dat niet wil kan beter gelijk een redelijke huur vragen. Met 20 vastgoedexperts in de regio, kan Directhuisverhuren.nl je helpen deze reële huur te bepalen. En tevens een goed en solide huurcontract op te stellen. Een contract dat past bij de huurvorm.

Je huis verhuren aan expats Amsterdam, dit moet je weten.   

Een expat is vaak een hoog opgeleide persoon die tijdelijk, op management niveau “een klus” moet klaren. Maar wat is tijdelijk en wat is een hoog niveau? Tijdelijk verhuren betekent dat bij de aanvang van de huurperiode, de looptijd vast ligt. Er wordt voor bijvoorbeeld 14 maanden gehuurd. Dan moet het huurcontract hierop zijn afgestemd. Directhuisverhuren.nl regelt dat. Maar ook een tijdelijke huurovereenkomst moet schriftelijk worden opgezegd. Dat kan en mag niet gelijk aan het begin, maar ook weer niet te laat. Dat wordt dus opletten. U kunt het ook over laten aan de vastgoedexperts van Directhuisverhuren.nl

Goed geregeld, met zekerheid.

Het maken van een passend huurcontract en gedurende de huurperiode alle financiële zaken regelen doet Directhuisverhuren.nl voor 10% van de huursom. Wie daarnaast ook nog het technisch beheer wil uitbesteden ontvangt hiervoor een maatwerk offerte. Voor het vinden van een betrouwbare huurder kunt u een van onze 20 regionale vastgoedexperts inschakelen. Zij bepalen een reële huurprijs, screenen de huurders en maken een voorlopig huurcontract op. Inclusief beschrijving van het te verhuren pand, de extra mee te huren items (stoffering/meubilering) en mede gebruik van algemene ruimtes en diensten. De kosten hiervoor hebben we gefixeerd op 1 maandhuur met als minimum € 1.000,- excl. BTW. Hierbij geldt, geen huurder gevonden, geen kosten.

Nog meer valkuilen?

Laten we er nog enkelen noemen, niet de meest onbelangrijkste. Uw woning of woonruimte moet voldoen aan alle technische eisen en veiligheidsvoorschriften. Die eisen zijn strenger dan als u er zelf zou gaan wonen. Daarnaast moet uw hypotheekverstrekker akkoord zijn en moet uw inboedelverzekering op verhuur worden aangepast.

Dat is er de lokale overheid, uw gemeente. Niet iedere gemeente staat te trappelen om aan uw verhuur aspiraties mee te werken. Steeds meer gemeenten stellen een vergunningenstelsel in voor verhuur. Natuurlijk zijn onze regionale vastgoedexpert hiervan volledig op de hoogte.

Huis verhuren aan expats Amsterdam, zo gaat het goed!

Directhuisverhuren.nl is uw expert in het (tijdelijk) verhuren van onroerend goed voor expats, arbeidsmigranten of mensen die tijdelijk een onderkomen zoeken. Voor elke doelgroep liggen de eisen en de mogelijkheden anders. Daarnaast heeft de verhuurder met veel regels en fatale termijnen te maken. Als u de hulp van Directhuisverhuren.nl hierbij inschakelt, heeft u aan uw (tijdelijke) verhuur een leuk rendement, zonder hoofdpijn.