Ik wil mijn huis verhuren via Directhuisverhuren.nl

Ik wil mijn huis verhuren

De meeste mensen kopen een huis om er zelf in te gaan wonen. Er kunnen echter ook zat redenen zijn waarom mensen denken: ik wil mijn huis verhuren. Direct huis verhuren helpt je in dit geval maar al te graag bij het verhuren van jouw huis. Wij regelen de zaken die nodig zijn om je huis te verhuren. Dit scheelt jou een hoop geregel en geeft rust.

Ik wil mijn huis verhuren redenen

Er kunnen zat redenen zijn waarom je jouw huis zou willen verhuren. Bij direct huis verhuren komen we vaak dubbele woonlasten als reden tegen. Wanneer je een huis in de verkoop hebt staan en al een nieuw huis hebt gekocht, heb je te maken met dubbele woonlasten. Het verhuren van het huis dat te koop staat kan in dit geval een slimme oplossing zijn om de dubbele woonlasten aan te pakken. Een andere reden waarom veel mensen denken: ik wil mijn huis verhuren , is een tijdelijk verblijf in het buitenland. Wanneer je bijvoorbeeld een jaar in het buitenland zal verblijven voor  werk, is het verhuren van je huis een goede optie. Natuurlijk zijn er ook een veel mensen die een huis puur voor de verhuur of als belegging kopen. Ook deze mensen zullen: ik wil mijn huis verhuren denken.

Ik wil mijn huis verhuren voordelen

Wanneer je denkt: ik wil mijn huis verhuren , maar je bent nog niet helemaal zeker. Kunnen de volgende voordelen je helpen bij deze afweging:

  • Wanneer je jouw huis verhuurt, zal dit fiscale voordelen opleveren. Het belangrijkste fiscale voordeel is het vervallen van jouw eigenwoningforfait.
  • Inkomsten uit verhuur van het huis zijn voor veel mensen een welkome bron van inkomsten, zeker wanneer je te maken hebt met dubbele woonlasten door verhuizing of verblijf in het buitenland.
  • Wanneer je het huis wilt verkopen heeft het verhuren van het huis als voordeel dat je verzekert bent van toezicht op de woning. Door deze sociale controle is het risico op inbraak en vandalisme bij de woning minder.
  • Een ander voordeel van het verhuren van een huis dat te koop staat, is dat een huis waarin mensen wonen vaak makkelijker verkoopt dan een onbewoond huis. Dit heeft er mee te maken dat een bewoond huis er gezelliger en fijner uitziet dan een leeg huis. Ook is jouw positie in de onderhandelingen gunstiger met een verhuurd huis. Er is namelijk minder haast bij het verkopen, je ontvangt momenteel toch al inkomsten uit het huis.

Ik wil mijn huis verhuren hulp

Als je na het lezen van deze voordelen zeker weet: ik wil mijn huis verhuren! Dan zijn er nog een aantal zaken die je moet weten. Zo is het voor het verhuren van een woning nodig om een vergunning van de gemeente aan te vragen. Ook is het noodzakelijk toestemming van de bank of hypotheekverstrekker te krijgen wanneer het huis niet volledig jouw eigendom is. Verder moet er een gedegen huurcontract worden opgesteld en nog vele andere zaken in orde gemaakt. Direct huis verhuren huurt jouw woning van jou en regelt vervolgens alle zaken die nodig zijn om er mensen in onder te brengen. Dit bekent voor jou niet al het geregel dat bij een huis verhuren komt kijken, zodat je overtuigend kan zeggen: ik wil mijn huis verhuren!

Informatie

Direct huis verhuren

Tel: +31(0) 85 06 574 67

E-mail: info@directhuisverhuren.nl

Waarom ons?

 950 verhuurders gingen u voor
  Binnen een week verhuurd
  Meer dan 20 jaar ervaring
  Klanten geven ons een 8,8
  Wij ontzorgen u voor 100%

Hoe wij werken

 Altijd op maat
  Vaste contactpersoon
  Marktconforme verhuurprijzen
  Voor lange of korte periode
  Wij ontzorgen u voor 100%

Direct huis verhuren

Tel: +31(0) 85 06 574 67

E-mail: info@directhuisverhuren.nl

Wenst u vrijblijvend advies van de makelaar?

Advies of een nuchter gesprek ? Vraag hier uw informatie aan! Meer dan 950 verhuurders gingen u voor!