Huis verhuren via makelaar bij direct huis verhuren

Goede redenen om een huis te verhuren zijn er voldoende. Wanneer je in een verhuisperiode zit kan het zijn dat je dubbele woonlasten betaald. Het oude huis verhuren kan een uitstekende manier zijn om met de dubbele woonlasten om te gaan. Maar ook wanneer je een tijdje in het buitenland of een ander deel van Nederland moet werken, kan het huis via een makelaar een goede optie zijn. Natuurlijk zijn er ook nog zat mensen die een huis kopen als investering. De huurinkomsten kunnen dan worden gezien als een soort van rente op de investering. Het verhuren van een huis is nog niet zo makkelijk als je misschien zou denken. Er vallen vaak een hoop zaken te regelen wanneer je jouw huis wilt verhuren. Het huis verhuren via een makelaar kan je een hoop van deze zaken uit handen nemen. Huis verhuren via makelaar is uiteraard mogelijk met behulp van direct huis verhuren.

 Huis verhuren via makelaar voordelen:

  • Er zijn volop redenen om een huis te verhuren maar de belangrijkste is toch wel het verkrijgen van huurinkomsten. De mensen die jouw huis huren zullen huur aan je betalen. Wanneer er geen extra werkzaamheden bij de verhuur komen kijken, hoef je geen belasting te betalen over deze huurinkomsten.
  • Wanneer je een huis verhuurt heeft dit nog meer belastingtechnische voordelen: het eigenwoningforfait vervalt namelijk wanneer je een huis in de verhuur hebt.
  • Als je het verhuurde huis wilt verkopen, heeft huis verhuren via makelaar een positieve invloed op de verkoopkansen. Wanneer een huis bewoond is, vinden potentiële kopers het huis over het algemeen namelijk sfeervoller en aantrekkelijker.
  • Jouw positie in de onderhandelingen over de verkoop van het huis is beter bij huis verhuren via makelaar. Wanneer er huurders die voor inkomsten zorgen in jouw woning zitten, is er namelijk minder haast met het verkopen van de woning.

Huis verhuren via makelaar nadelen

  • Behalve vele voordelen heeft huis verhuren via makelaar ook potentiële nadelen. Zo ben je nooit helemaal zeker van het feit dat de huur op tijd wordt betaald.
  • Er is een kans op schade aan de woning door de bewoners. Ook heb je geen zicht op de staat van de woning wanneer potentiële kopers een bezichtiging willen plannen.
  • Hypotheekrente is niet meer aftrekbaar wanneer een woning is verhuurd.
  • mijn huis verhuren“>Huis verhuren via makelaar kan bemiddelingskosten met zich meebrengen.
  • Wanneer je een einde wil maken aan huis verhuren via makelaar, kan er onmin met de huurders ontstaan over het verlaten van het huis.

Huis verhuren via makelaar en direct huis verhuren

Het verhuren van een woning is een redelijke complexe klus, zelfs met de hulp van een makelaar. Een goede makelaar voor het verhuren van de woning is immers niet zomaar gevonden. Wanneer je gebruik maakt van de diensten van direct huis verhuren, nemen wij je alle zorgen die bij het huis verhuren komen kijken uit handen. We komen graag langs om je woning te bekijken en eventueel direct te huren.

Informatie

Direct huis verhuren

Tel: +31(0) 85 06 574 67

E-mail: info@directhuisverhuren.nl

Waarom ons?

 950 verhuurders gingen u voor
  Binnen een week verhuurd
  Meer dan 20 jaar ervaring
  Klanten geven ons een 8,8
  Wij ontzorgen u voor 100%

Hoe wij werken

 Altijd op maat
  Vaste contactpersoon
  Marktconforme verhuurprijzen
  Voor lange of korte periode
  Wij ontzorgen u voor 100%

Direct huis verhuren

Tel: +31(0) 85 06 574 67

E-mail: info@directhuisverhuren.nl

Wenst u vrijblijvend advies van de makelaar?

Advies of een nuchter gesprek ? Vraag hier uw informatie aan! Meer dan 950 verhuurders gingen u voor!