Een huis verhuren aan buitenlandse werknemers via direct huis verhuren

Huis verhuren aan expats

Wij zullen nooit zeggen dat je je huis niet moet verhuren aan buitenlanders, aangezien wij gelijkheid van behandeling van iedereen belangrijk vinden. Toch gaan er wel veel verhalen de ronde over problemen tussen verhuurder en buitenlandse werknemers (met name uit Oost-Europa) die een huis huren. Allereerst is bij een huis verhuren aan buitenlandse werknemers de taalbarrière vaak al een probleem. Deze buitenlandse werknemers spreken vaak geen Nederlands en gebrekkig Engels, waardoor communiceren moeilijk is. Of een huis verhuren aan buitenlandse werknemers daarom verstandig is, valt te betwijfelen. Dit zijn vaak namelijk geen rijke mensen, waardoor er nogal eens problemen kunnen ontstaan met het betalen van de huur. Dat is natuurlijk het laatste wat je wil. Aan de andere kant kun je ook uitgaan van het goede van de mens. Het grootste gedeelte van de mensen zal natuurlijk geen problemen geven, ook geen buitenlandse werknemers. Wat dat betreft kun je wel een huis verhuren aan buitenlandse werknemers. Daarom vinden wij het ook belangrijk dat er intensief contact is tussen de huurder en de eigenaar van het huis. Direct huis verhuren beschouwt dat als een van de speerpunten van haar bedrijf. Een huis verhuren aan buitenlandse werknemers hoeft niet per se problemen op te leveren. Wel is dus goed contact nodig, zodat duidelijke afspraken gemaakt kunnen worden. Of je wil dat wij je huis verhuren aan buitenlandse werknemers, is verder je eigen keus.

Een huis verhuren aan buitenlandse werknemers: wat doet direct huis verhuren voor je?

Wij willen natuurlijk graag dat onze klanten tevreden zijn. Daarom vinden wij service en klantvriendelijkheid ook er belangrijk. Onderdeel van onze service zijn:

  • Wij verhuren direct je huis, zoals de naam van ons bedrijf al zegt. Als je niet wil dat wij je huis verhuren aan buitenlandse werknemers, is dit op zich bespreekbaar.
  • Wij komen graag je woning bekijken om te kijken of het geschikt is voor verhuur. Als dat zo is kunnen direct afspraken gemaakt worden over bijvoorbeeld de mogelijke huurprijs.
  • Wij nemen al het werk, dat gemoeid is met het verhuren van een huis, uit jouw handen. Of je nou wil dat we wel je huis verhuren aan buitenlande werknemers of niet wil dat we je huis verhuren aan buitenlandse werknemers. Wij zullen voor je klaar staan als je ons nodig hebt. Wij zullen alles regelen wat nodig is om het huis te verhuren.

Je huis verhuren aan buitenlandse werknemers (of niet) kan op twee manieren

Je kunt je huis tijdelijk verhuren op twee verschillende manieren: via de leegstandswet of via een kortdurend huurcontract. Bij de leegstandswet is het logischerwijs verplicht dat je huis leeg is en te koop staat. Door deze wet is het mogelijk je woning in deze staat nog gedurende vijf jaar te verhuren. Je mag hier zelf de huurprijs bepalen (mits het onder de 710,68 euro is). Bij het kortdurende contract mag je ook zelf de huurprijs bepalen. Hier is er echter geen sprake van huur- en huurprijsbescherming. Al met al moet je zelf bepalen of je je huis wil verhuren aan buitenlandse werknemers.

 

 

 

Informatie

Direct huis verhuren

Tel: +31(0) 85 06 574 67

E-mail: info@directhuisverhuren.nl

Waarom ons?

 950 verhuurders gingen u voor
  Binnen een week verhuurd
  Meer dan 20 jaar ervaring
  Klanten geven ons een 8,8
  Wij ontzorgen u voor 100%

Hoe wij werken

 Altijd op maat
  Vaste contactpersoon
  Marktconforme verhuurprijzen
  Voor lange of korte periode
  Wij ontzorgen u voor 100%

Direct huis verhuren

Tel: +31(0) 85 06 574 67

E-mail: info@directhuisverhuren.nl

Wenst u vrijblijvend advies van de makelaar?

Advies of een nuchter gesprek ? Vraag hier uw informatie aan! Meer dan 950 verhuurders gingen u voor!