Je huis verhuren aan Polen via direct huis verhuren

Als je positief staat tegenover je huis verhuren aan Polen, dan kun je zeker bij direct huis verhuren terecht. Wij regelen namelijk alles met betrekking tot het verhuren van je huis. Maar wanneer is het verstandig om gebruik te maken van ons? Over het algemeen melden zich mensen bij ons die op één of andere manier een tweede huis in bezit hebben gekregen. Nadat ze het een tijd te koop hebben gezet, aangezien ze er zelf niet meer in wonen en er dus vanaf willen, hebben zich nog steeds geen potentiële kopers gemeld. Dan komen mensen bij ons, opdat ze op die manier de dubbele woonlasten kunnen verminderen en in de hoop dat hun huis dan in de toekomst sneller verkocht zal worden. Je huis verhuren aan Polen kan dan zeker helpen. Hoe die mensen aan een tweede huis komen, verschilt per geval. Zo zijn er mensen die een nieuw woonhuis hebben gekocht, voordat ze hun oude huis hebben verkocht. Terwijl je al in het nieuwe huis woont, kan het nog wel even duren voordat je oude huis verkocht is. Daarnaast zijn er mensen die in het buitenland gaan wonen en zich daarom een tweede huis in bezit hebben. Je hebt ook mensen die vrijwillig een tweede huis in bezit hebben. Dit is het geval bij mensen die een belegging doen, in de vorm van het kopen van een tweede huis. Vaak is het dan de bedoeling om het huis bijvoorbeeld te renoveren, om het vervolgens weer met winst door te verkopen. In al deze gevallen kan je huis verhuren aan Polen helpen.

Je huis verhuren aan Polen kan problemen opleveren

Er gaan verschillende verhalen de ronde over waarom je huis verhuren aan Polen geen goed idee is. Er zijn namelijk heel veel gevallen bekend waarbij ofwel de verhuurder van het huis klachten heeft over het gedrag van de Poolse huurder, ofwel de buurtbewoners van de Poolse huurders last hebben van hun Poolse buren. Hoewel je absoluut niet kunt stellen dat alle Polen onruststokers en overlastveroorzakers zijn, zijn toch veel mensen van mening dat je huis verhuren aan Polen alleen maar problemen oplevert. Deze problemen worden met name veroorzaakt door het overmatig alcohol gebruik van Polen in Nederland. Drank is, relatief gezien, in Nederland namelijk een stuk goedkoper dan in Polen. Je huis verhuren aan Polen zou namelijk zorgen voor:

  • Geluidsoverlast. Er zijn veel gevallen bekend waarin buurtbewoners klagen over Poolse buren die tot diep in de nacht lawaai maken.
  • Schade aan het huis. Aangezien bij het gebruik van veel alcohol er nogal eens iets kapot kan gaan, is er volgens meldingen over het algemeen vaak veel schade aan huizen waarin Poolse mensen hebben gewoond.
  • Onduidelijkheid. Vaak is er een taalbarrière tussen Nederlanders en Polen die hier komen, omdat die Polen vaak gebrekkig Engels spreken en geen Nederlands. Hierdoor is het maken van afspraken lastig, wat voor onduidelijkheid zorgt.

Geldproblemen bij je huis verhuren aan Polen

Je huis verhuren aan Polen kan ook geldproblemen opleveren. Zo zijn er tal van gevallen bekend waarbij Poolse huurders structureel te laat betaalden of om de haverklap vroegen om uitstel van betaling van de huur.

Informatie

Direct huis verhuren

Tel: +31(0) 85 06 574 67

E-mail: info@directhuisverhuren.nl

Waarom ons?

 950 verhuurders gingen u voor
  Binnen een week verhuurd
  Meer dan 20 jaar ervaring
  Klanten geven ons een 8,8
  Wij ontzorgen u voor 100%

Hoe wij werken

 Altijd op maat
  Vaste contactpersoon
  Marktconforme verhuurprijzen
  Voor lange of korte periode
  Wij ontzorgen u voor 100%

Direct huis verhuren

Tel: +31(0) 85 06 574 67

E-mail: info@directhuisverhuren.nl

Wenst u vrijblijvend advies van de makelaar?

Advies of een nuchter gesprek ? Vraag hier uw informatie aan! Meer dan 950 verhuurders gingen u voor!