Offline

Offline

Please fill out the form below and we will get back to you as soon as possible.

Uw huis verhuren met een hypotheek bij de Rabobank

Huis verhuren met hypotheek Rabobank

Uw huis verhuren met hypotheek Rabobank is niet altijd zonder slag of stoot te doen: Dit heeft o.a. te maken met het type hypotheek die op dit moment op uw woning van toepassing is. Wanneer u bereidt bent uw algemene informatie hier in te vullen dan weet u precies hoe vork in elkaar steekt voor dit gedeelte en kunnen we verder gaan naar de volgende stap.

Mocht u meer begeleiding nodig hebben aarzal dan niet on contact met ons op te nemen. Om uw huis te verhuren met hypotheek Rabobank, moeten de volgende zaken zijn geregeld:

Vraag hier vrijblijvend; hoeveel u per maand voor uw huis kunt krijgen 

  • Het aanvragen van de vergunning bij de gemeente. Meestal duurt het rond de zes weken na u aanvraag tot u antwoord heeft van de gemeente. U krijgt enkel het vergunning om uw huis te verhuren als het huis leeg staat en als u er niet meer officieel woont. De vergunning is meestal geldig voor een half jaar tot vijf jaar. Volgens de leegstandswet is het mogelijk om maximaal vijf jaar uw leegstaande huis te verhuren. Een huis verhuren met hypotheek Rabobank hoeft dus bij de gemeente niet veel problemen op te leveren.
  • Toestemming vragen bij de bank. Op zich is dit vaak geen probleem, aangezien de bank (de hypotheekverstrekker) geld in het huis heeft en graag iedere maand de hypotheekrente overgemaakt ziet worden. Wel kunnen zij enkele eisen stellen, bij een huis verhuren met hypotheek rabobank, die nog niet is afbetaald. Zo kan de hypotheekverstrekker vragen dat de hypotheekrente wordt verhoogd of dat een deel van de huurinkomsten moet worden gebruikt voor de aflossing van de hypotheek.
  • Alleen als van zowel bank als gemeente toestemming is gekregen, mag u een huis verhuren met hypotheek rabobank. Wat dan nog gedaan moet worden is het opstellen van een contract met daarin de huurprijs en de vergunning.

Wat doet Direct huis verhuren om uw huis te verhuren met hypotheek Rabobank?

Bij een huis verhuren met een hypotheek Rabobank zorgt Direct huis verhuren dat allereerst alle zaken voor verhuur in gereedheid worden gebracht. Met deze zaken bedoelen wij de bovengenoemde punten. Maar allereerst komen wij natuurlijk uw woning bezichtigen om te kijken of het geschikt is voor verhuur. Verder vinden wij het gewoon fijn om onze klanten te ontmoeten en direct contact met ze te hebben. Samen kunnen we dan bespreken wat de mogelijke huurprijs moet zijn voor het te verhuren huis.

Vraag hier gratis meer informatie aan

Een huis verhuren met hypotheek Rabobank: doen of niet?

Wij bij Direct huis verhuren willen graag een afspraak met u maken om te kijken wat uw mogelijkheden zijn. Wij streven er naar om een win win situatie voor u te creëren en de huurders van uw pand. Neem nu contact met ons voor een vrijblijvende offerte.

Direct huis verhuren

Adres: Dalweg 24

3233 KK, Oostvoorne

Tel: +31(0) 85 06 574 67

E-mail:info@directhuisverhuren.nl

Waarom ons?

 950 verhuurders gingen u voor
  Binnen een week verhuurd
  Meer dan 20 jaar ervaring
  Klanten geven ons een 8,8
  Wij ontzorgen u voor 100%

Hoe wij werken

 Altijd op maat
  Vaste contactpersoon
  Marktconforme verhuurprijzen
  Voor lange of korte periode
  Wij ontzorgen u voor 100%

Wenst u vrijblijvend advies van de makelaar?

Advies of een nuchter gesprek ? Vraag hier uw informatie aan! Meer dan 950 verhuurders gingen u voor!

Huis verhuren Huis verhuren huis verhuren met hypotheek huis verhuren met hypotheek rabobank