Offline

Offline

Please fill out the form below and we will get back to you as soon as possible.

Hoewel het verhuren van een pand vaak een eenvoudige klus lijkt, kunnen er ook vele haken en ogen aanzitten. Het droombeeld van de perfecte huurders die altijd netjes op tijd betalen is vaak niet de realiteit. Maar er zijn meerdere problemen waar u tegen aan kunt lopen: het vinden van de huurders, het opstellen van huurovereenkomsten, onderhoud aan uw pand en wettelijke vereisten die u verplicht bent zijn allemaal redenen om een huurmakelaar in te schakelen. Een verhuurmakelaar Woerden inschakelen kan niet alleen een hoop tijd maar ook veel problemen voorkomen. Wat kan een verhuurmakelaar Woerden allemaal voor u betekenen?

Een groot deel van de tijd zal de verhuurmakelaar Woerden als eerste uw vrijstaande verhuurruimte gaan adverteren. Dit gebeurt niet alleen op de eigen website maar ook op andere websites waar potentiële huurders op zoeken. Daarbij kan de verhuurmakelaar Woerden u adviseren over de prijs zodat deze marktconform blijft en kan de verhuurmakelaar Woerden bezichtigingen en open dagen organiseren zodat de verhuurmakelaar Woerden potentiële huurders kan rond Woerden door de ruimte

Mocht er iemand gevonden zijn die geïnteresseerd is in het huren van uw ruimte, dan kan de makelaar de gegevens natrekken. Zo kan degene kijken naar de financiële situatie van uw eventuele huurder. Dit zal de kans voor latere betalingsproblemen enorm verlagen.

Ook kunt u de verhuurmakelaar Woerden vragen een huurovereenkomst op te stellen. Aangezien dit om officiële documenten gaat waar u sowieso alles goed zwart op wit wilt hebben is dit sowieso verstandig om door een makelaar te laten doen. De huurovereenkomst gaat niet alleen over de verplichtingen die u heeft als verhuurder, maar ook zeker al uw rechten. Daarbij zijn er een aantal wettelijke verplichtingen waar het document aan moet voldoen.

De makelaar zal de woning grondig inspecteren voordat de nieuwe huurder wordt toegekend. Daarbij zal ook op latere momenten er nog een regelmatige inspectie plaatsvinden en zal de verhuurmakelaar Woerden ook voor het onderhoud zorg kunnen dragen. Hierdoor heeft u er geen omkijken meer naar en wordt u niet telkens door de verhuurder direct benaderd als er een klein defect is opgetreden. De makelaar zal de eerste lijn zijn en enkel u informatie verschaffen wanneer nodig.

Mochten er bepaalde geschillen ontstaan tussen huurder en verhuurder, dan kan de makelaar als tussenpersoon fungeren. Dit is soms van enorme waarde omdat een klein verschil vaak op deze manier ook op snelle en proactieve wijze wordt opgelost. Er zijn genoeg verhalen bekend waarbij situaties compleet geëscaleerd zijn omdat er tussen huurder en verhuurder een akkefietje was ontstaan welk simpel opgelost had kunnen worden met een persoon tussen beiden met verstand van zaken.

En uiteindelijk wilt u als verhuurder natuurlijk ook op tijd het juiste bedrag betaald worden. De verhuurmakelaar Woerden kan u gelijk een goed overzicht geven voor de tijd van uw financiën. Wat veel verhuurders zelf namelijk vergeten is dat er vaak nog veel meer kostenposten zitten aan het verhuren van een pand. Denk bijvoorbeeld maar aan belastingen, verzekeringen en ingeschat toekomstig onderhoud. Een verhuurmakelaar Woerden heeft op deze zaken vaak ervaring en een goed zicht zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan in de toekomst.

Huis verhuren Verhuurmakelaar Woerden