Verhuurmakelaar Maastricht

Verhuurmakelaar

Hoewel het verhuren van een huis eenvoudig lijkt, kunnen ook hier vele haken en ogen aanzitten. Het droombeeld van de perfecte huurders die altijd netjes op tijd betalen is niet altijd de realiteit. Maar er zijn meer problemen waar u tegen aan kunt lopen:

Het vinden van huurders, het opstellen van een huurovereenkomsten, onderhoud aan uw pand en wettelijke vereisten, zijn allemaal redenen om een verhuurmakelaar in te schakelen.
Een verhuurmakelaar Maastricht inschakelen kan niet alleen een hoop tijd maar ook veel problemen voorkomen.

Vraag hier gratis meer informatie aan

Wat kan een verhuurmakelaar Maastricht allemaal voor u betekenen?

De verhuurmakelaar is expert in het financieel beheer van een verhuurobject. Maar ook technisch beheer kunnen we voor onze rekening nemen. En het beoordelen van een goede huurprijs en het vinden van een huurder, kunt u ook aan ons over laten.

Laten we met het begin beginnen; de verhuurmakelaar Maastricht en de huurmarkt aldaar.

In heel Nederland werkt Directhuisverhuren.nl met 20 regionale vastgoed expert. Het zijn deskundigen in hun vak, die de regio kennen als hun broekzak. En dat is belangrijk als je de huurmarkt wilt gaan verkennen. U heeft misschien al een huurprijs in uw hoofd, maar is die ook marktconform? Te hoog levert weinig response op en te laag is zonde.

Onze vastgoed expert kunnen met een quick scan snel beoordelen welke huurprijs passend is. En als u hiermee akkoord gaat kunnen we de verhuur prospectus opstellen. In deze presentatie wordt exact duidelijk wat u verhuurt, tegen welke condities en andere voorwaarden. Met deze presentatie garanderen wij binnen 8 weken een passende huurder te vinden. De kosten voor deze dienstverlening, inclusief bezichtigingen en voorlopig huurcontract zijn 1 maandhuur met een minimum van € 1.000,- excl. BTW.  Geen huurder gevonden = geen kosten!!

De verhuurmakelaar Maastricht en financieel beheer.

Als er een huurder is gevonden, of u had er al een, komt het financieel beheer aan de orde. Maand op maand een pand verhuren is een vak apart. Elke maand de huurnota uitsturen, periodieke verhogingen op tijd aangeven en doorvoeren. Gemeentelijke lasten incasseren en afhankelijk van het huurcontract, op tijd de huur opzeggen. Het zijn allemaal zaken die een professional goed voor u kan uitvoeren. Tot en met de incasso bij niet tijdig betalen aan toe. Voor financieel beheer rekenen wij 10% van de huursom, per maand. U ontvangt 90% en weet zeker dat het financieel goed geregeld is.

De verhuurmakelaar Maastricht en technisch beheer.

Er liggen pannen van het dak, de kraan lekt of de ketel springt in storing. Het zijn maar enkele zaken die een huurder kunnen overkomen. En wie wordt er dan gebeld? Als u voor technisch beheer niemand heeft geregeld, bent u dat dus. Geen probleem als u om de hoek woont en handig bent. Maar dat geldt lang niet voor iedereen.

Vooral als er een grote afstand zit tussen uw woonplaats en het verhuurde object, wordt technisch beheer een dingetje. Bedenk daarbij dat slechte opvolging van technische ongemakken niet alleen uw pand schade kunnen toebrengen. Huurders willen het ook als argument gebruiken om de huur, of een gedeelte ervan achter te houden. Laat het niet zover komen, laat ook het technisch beheer regelen door uw verhuurmakelaar. Vraag naar de voorwaarden.

Vraag hier gratis meer informatie aan