Koopwoning Verhuren Dordrecht

Koopwoning Verhuren

Ik wil mijn koopwoning verhuren in Dordrecht. Waar moet ik opletten?
Er zijn verschillende vragen waar Directhuisverhuren.nl u zo goed mogelijk een antwoord op wil geven. Uw koopwoning verhuren in Dordrecht kan op verschillende manieren aan verschillende doelgroepen onder verschillende voorwaarden.

Laten we voor koopwoning verhuren Dordrecht eens wat mogelijkheden op een rijtje zetten. U wilt uw koopwoning in Dordrecht voor enkele maanden verhuren en uw koopwoning verhuren Dordrecht heeft vier of meer slaapkamers. Dan is de doelgroep van de arbeidsmigranten een passende. De vastgoed experts van Directhuisverhuren.nl rekenen dit marktsegment tot een van hun specialismes.

Vraag hier gratis meer informatie aan

 

Wil ik mijn koopwoning verhuren in Dordrecht aan arbeidsmigranten?

Bij arbeidsmigranten wordt vaak gedacht aan veel mensen in een te kleine behuizing. Stapelbedden en weinig aantrekkelijke omstandigheden voor de bewoners, de buurt en voor u als verhuurder. Wij denken bij arbeidsmigranten aan de doelgroepen waar Directhuisverhuren.nl veel voor bemiddeld. Het zijn veelal hoog opgeleide specialisten die voor de opbouw van een productie-unit voor enkele maanden in de buurt gestationeerd moeten worden. Afhankelijk van hun positie en het aantal werkers, worden zij alleen tot maximaal met twee personen per slaapvertrek, ondergebracht.

Voor koopwoning verhuren Dordrecht is het dus van belang dat uw woning voldoende slaapvertrekken heeft. Daarnaast is stoffering vaak een pre. Wanneer u voor langere tijd uw woning aan arbeidsmigranten ter beschikking stelt, neemt de huurder vaak de meubilering voor zijn rekening. Maar tijdelijk verhuren aan arbeidsmigranten heeft nog een aantal voordelen.

U maakt via de vastgoed expert van Directhuisverhuren.nl een overeenkomst met een professionele huurder. Deze biedt een grote zekerheid op betaling en zorgt zelf voor een ordentelijke bewoning van uw huis. Doordat vaak voor meerdere opdrachtgevers, meerdere huizen worden gehuurd, kunnen we goed voor bepaalde tijd afspraken maken. Ook schoonmaak tijdens de verhuur periode en oplevering na de huurperiode, wordt professioneel aangepakt.

Koopwoning verhuren Dordrecht aan expats!

Ook deze doelgroep wil graag tijdelijke huren. Hier betreft het vaak 1 persoon of een gezin. De meeste woningen zijn dan al snel groot genoeg. Om een woning tijdelijk te kunnen verhuren aan een expat kunnen we gebruik maken van de diplomaten regeling. Directhuisverhuren.nl legt het u graag uit.

Wie een koopwoning verhuren Dordrecht wil voor bepaalde tijd, moet goed opletten. Met een verkeerd huurcontract wordt zo’n contract maar zo voor onbepaalde tijd als uw huurder dit aan de rechter voorlegt. Als Directhuisverhuren.nl een huurder voor u vindt, weten we er ook het juiste huurcontract bij te leggen. En met het financieel beheer door onze vastgoed experts, blijft uw tijdelijke contract ook tijdelijk. Wij laten geen fatale termijnen verlopen en verlengen past altijd binnen de gestelde uitgangspunten. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Verhuren voor onbepaalde tijd.

Als u zeker weet dat u voor zeer lange tijd niet over de woning wilt beschikken, terwijl u wel een mooi rendement wilt maken, is verhuren voor onbepaalde tijd een goede methode. Het vinden van de juiste huurder, die goed is voor zijn huurverplichting en zorgvuldig met uw bezit om gaat, kunt u Directhuisverhuren.nl laten doen. Wij screenen op verschillende punten en maken voor uw woning een goede verhuur presentatie die we binnen ons netwerk bekendheid geven. Voor deze dienstverlening vragen wij 1 maand huur met minimaal € 1.000,- als eenmalige vergoeding, bij een getekend huurcontract. Het financieel beheer voeren wij uit voor 10% van de huur.

Hoe kan ik mijn koopwoning verhuren in Dordrecht?

Kan ik mijn koopwoning verhuren in Dordrecht?

Elke koopwoning verhuren Dordrecht is te verhuren. Het gaat erom tegen welke prijs! Als u besloten heeft uw koopwoning verhuren Dordrecht te verhuren, dan wilt u ook snel uw eerste rendement zien. Toch is het belangrijk om snelheid te koppelen aan zorgvuldigheid. Hoe lang wilt u verhuren, aan wie en tegen welke prijs?

Het vinden van een betrouwbare huurder is een vak apart. Hiervoor werkt Directhuisverhuren.nl samen met 20 regionale vastgoed expert. Zij kennen de lokale huurmarkt en kunnen goed inschatten of de huur die u in uw hoofd heeft, ook markt conform is.

Daarnaast kijken zij naar de buurt, de mee te verhuren overige ruimten en materialen en de looptijd van de huur. Al met al rolt er na een korte scan van uw woning een geschatte verhuurprijs uit de bus. Een marktconforme huur waar we binnen 8 weken een huurder voor weten te vinden.

Voor het vinden van een huurder wordt er een verhuur presentatie opgesteld, een goede omschrijving van het pand en de aanvullende eigenschappen en voorwaarden. Deze presentatie wordt op verschillende kanalen uitgezet. Daarnaast regelen onze regionale vastgoed expert de bezichtiging tot en met een voorlopige huurovereenkomst. De kosten hiervoor zijn doorgaans één maandhuur met een minimum van € 1.000,- excl. BTW. Geen huurder gevonden = geen kosten!! Vraag naar onze voorwaarden.

Wie al een huurder heeft, kan die service overslaan en via Directhuisverhuren.nl het financieel beheer uitbesteden tegen 10% van de maandhuur. Hiervoor word de maandelijkse huurnota uitgebracht en geïncasseerd, regelen we de eventuele verhogingen en incasso van de gemeentelijke lasten. We houden de fatale termijnen in de gaten voor opzeggen of huuraanpassingen en we storten de eventuele borgsom op een derdenrekening.