Een huis verhuren met hypotheek rabobank bij direct huis verhuren

Huis verhuren met hypotheek Rabobank
Huis verhuren met hypotheek Rabobank

Een huis verhuren met hypotheek Rabobank is niet zonder slag of stoot te doen. Daarvoor moeten eerst een aantal zaken geregeld worden, waar wij van Direct huis verhuren in gespecialiseerd in zijn. Wij zullen daarom al het werk uit jouw handen nemen. Om uw huis te verhuren met hypotheek Rabobank, moeten de volgende zaken zijn geregeld:

Verhuur nu uw huis aan ons

  • Het aanvragen van de vergunning bij de gemeente. Meestal duurt het rond de zes weken na u aanvraag tot u antwoord heeft van de gemeente. U krijgt enkel het vergunning om uw huis te verhuren als het huis leeg staat en als u er niet meer officieel woont. De vergunning is meestal geldig voor een half jaar tot vijf jaar. Volgens de leegstandswet is het mogelijk om maximaal vijf jaar uw leegstaande huis te verhuren. Een huis verhuren met hypotheek Rabobank hoeft dus bij de gemeente niet veel problemen op te leveren.
  • Toestemming vragen bij de bank. Op zich is dit vaak geen probleem, aangezien de bank (de hypotheekverstrekker) geld in het huis heeft en graag iedere maand de hypotheekrente overgemaakt ziet worden. Wel kunnen zij enkele eisen stellen, bij een huis verhuren met hypotheek rabobank, die nog niet is afbetaald. Zo kan de hypotheekverstrekker vragen dat de hypotheekrente wordt verhoogd of dat een deel van de huurinkomsten moet worden gebruikt voor de aflossing van de hypotheek.
  • Alleen als van zowel bank als gemeente toestemming is gekregen, mag u een huis verhuren met hypotheek rabobank. Wat dan nog gedaan moet worden is het opstellen van een contract met daarin de huurprijs en de vergunning.

Wat doet Direct huis verhuren om uw huis te verhuren met hypotheek Rabobank?

Bij een huis verhuren met een hypotheek Rabobank zorgt Direct huis verhuren dat allereerst alle zaken voor verhuur in gereedheid worden gebracht. Met deze zaken bedoelen wij de bovengenoemde punten. Maar allereerst komen wij natuurlijk uw woning bezichtigen om te kijken of het geschikt is voor verhuur. Verder vinden wij het gewoon fijn om onze klanten te ontmoeten en direct contact met ze te hebben. Samen kunnen we dan bespreken wat de mogelijke huurprijs moet zijn voor het te verhuren huis.

Informatie aanvragen

Een huis verhuren met hypotheek Rabobank: doen of niet?

Wij bij Direct huis verhuren willen graag een afspraak met u maken om te kijken wat uw mogelijkheden zijn. Wij streven er naar om een win win situatie voor u te creëren en de huurders van uw pand. Neem nu contact met ons voor een vrijblijvende offerte.

Waarom ons?

 950 verhuurders gingen u voor
  Binnen een week verhuurd
  Meer dan 20 jaar ervaring
  Klanten geven ons een 8,8
  Wij ontzorgen u voor 100%

 

Hoe wij werken

 Altijd op maat
 Vaste contactpersoon
 Marktconforme verhuurprijzen
 Voor lange of korte periode
 Wij ontzorgen u voor 100%

 

Direct huis verhuren

Adres: Dalweg 24

3233 KK, Oostvoorne

Tel: +31(0) 85 06 574 67

E-mail: info@directhuisverhuren.nl

Wenst u vrijblijvend advies van de makelaar?

Advies of een nuchter gesprek ? Vraag hier uw informatie aan! Meer dan 950 verhuurders gingen u voor!